Teambuilding

Create pentru a dezvolta productivitatea oamenilor si mai ales pentru a castiga aprecierea si loialitatea lor, activitatile de teambuilding determina cresteri observabile asupra unor aspecte importante precum planificarea, coordonarea, comunicarea, inovarea si leadershipul. Participantii, desfasurandu-si activitatile in cele mai diverse locuri din afara birourilor, vor avea ocazia sa exerseze toate aceste abilitati, pe care le pot integra ulterior in activitatea lor de zi cu zi.

Luand in considerare diversitatea obiectivelor, programului si bugetului fiecarui client, putem proiecta o varietate de programe adaptate unui spectru larg de grupuri.

Toate activitatile mentionate mai jos au fost gandite pentru a schimba in bine relatiile dintre oameni si pentru a incanta fiecare participant la teambuilding.

In padure
  • Traseele padurii: contin o serie de provocari fizice, mentale si emotionale a caror executie ii va conduce pe participanti la realizarea obiectivelor. Pe langa distractie, participantii sunt invitati sa-si puna in valoare toate resursele personale si ale echipei pentru a trece cu succes de fiecare proba.
  • Descoperirea obiectivului: Cu ajutorul diferitelor instrumente – harti, busole – echipele  pun cap la cap diferite indicii care le arata drumul spre obiectivul final.
  • Ceremonia de decernare a premiilor: la terminarea fiecarui teambuilding, echipele se strang impreuna pentru a celebra invingatorii si mai ales pentru a se bucura de rezultatele obtinute impreuna.
  • Distractia de dupa: Tarziu dupa toate aceste activitati, echipele se vor relaxa intr-un mediu primitor, bucurandu-se de focul de tabara, de protapul bine facut si de activitatile distractive din cursul serii.


La malul marii

  • Romania, alaturi de multe alte tari, ofera nemaipomenite zone de plaja. Acestea  pot fi cel mai imbietor mediu pentru activitatile de teambuilding. Avand acces la o arie larga de facilitati (zone de agreement, hoteluri in cele mai diverse zone), putem concepe programe variate care sa cuprinda activitati si sporturi specifice, urmate de o relaxare bine venita la apus de soare.


Prin orase

  • Echipele vor explora din mers un oras cu atentie ales, avand ca obiectiv vizitarea unor obiective importante din zona, descoperire de indicii, rezolvarea de puzzl-uri sau chiar cautarea unei “comori”. Ca de fiecare data, ziua se va incheia cu un popas la unul dintre restaurantele din zona.


Teambuilding extrem

  • Este o experienta derulata pe durata unei zile intregi, atat pe timpul zilei cat si a noptii;
  • Masa si “cazarea” se vor desfasura pe parcursul traseului, utilizand echipamentele pe care participantii le au la dispozitie.
  • Activitatile, cu rol de supravietuire, includ stabilirea traseului, cautarea si pregatirea hranei, construirea adapostului pentru noapte, pregatirea focului, deplasare pe timp de noapte, odihna in propriile adaposturi, traversare de rauri, zone greu accesibile etc.