Vacante Speciale

Dante Communication iti ofera vacante personalizate, care sa se potriveasca preferintelor tale.
Noi credem ca vacanta ar trebui să fie exact ceea ce vrei, nu doar un compromis fata de un pachet turistic pre-ambalat si deja existent.

Ce facem ...

Vom crea o vacanta special pentru tine, bazata pe cerintele tale individuale.
Fie că doresti o pauză de un week-end pentru o ocazie speciala, o relaxare activa intr-o zona neexplorata de tine pana acuma, sau pur si simplu vrei sa vizitezi oameni si locuri speciale – te rugam sa ne contactezi, iar noi vom pregati toate aranjamentele.

Ceea ce va propunem ...

Poti alege sa calatoresti independent folosind o masina inchiriata sau pe cea proprie, sa petreci cateva zile pe o nava de croaziera, sa te bucuri de serviciile unui hotel boutique sau sa iei micul dejun in fata unei vile situata pe plaja marii si apoi sa te opresti in orase minunate cum ar fi Dubrovnik sau Florenta. Toate aceste posibilitati sunt infinite, dar daca este una pe care chiar vrei sa o vezi in detaliu, continua lectura pentru a obtine cateva idei despre itinerariile oferite.

Croaziera de neuitat in fiordurile din Norvegia!

Calatoria prin Norvegia te va duce prin unele dintre cele mai frumoase fiorduri din aceasta tara.
mai mult>

Poti experimenta pitorescul oras colorat Bergen si a iei funicularul montan Floyen care iti ofera o vedere superba a orașului. De asemenea vei vedea uluitoare Flam Railway, ingustul fiord  Næroyfjord cu curbele lui in ac de par.
Vei putea poposi in zona Bryggen pentru a te bucura de casele din lemn si zonele fermecatoare si autentice cu străzi înguste. Vei descoperi cascade ce se rostogolesc din munții inalti, impreuna cu calatoria prin Geirangerfjord, cunoscuta ca bijuteria cea mai de pret a fiordurilor norvegiene. Toate acestea vor fi insotite de cateva zile petrecute in capitale precum Oslo sau Copenhaga, care te vor face sa revii din nou si din nou in Scandinavia.

Incredibila Croatie!

Croatia iti poate oferi o combinatie unica de natura neexplorata si o varietate de locuri nedescoperite, astfel incat sa te bucuri de ceva nou si extraordinar.
mai mult>

Unde in Croatia ? Dubrovnik - " Pentru cei care caută paradisul pe Pamant ar trebui sa vina la Dubrovnik" , a spus G.B. Shaw . Dubrovnik-ul, inconjurat de ziduri vechi si cetati, arata ca o perla pretioasa, inconjurata de mare. Este de asemenea, unul din centrele arhitecturale neegalabile ale lumii, reusind conservarea și protejarea de-a lungul secolelor a nenumarate valori, care iti vor bucura privirea si imaginatia.
Vei putea alege o prima excursie pe marea Adriatica catre Insulele Elafiti, in largul coastei Dubrovnik-ului. Destinatia, Lokrum Island, este o rezervatie naturala de paduri dese si vegetație subtropicala. Vei calatori prin golfuri abrupte și tarmuri verzi catre Gradina Botanica, unde vei gasi cele mai variate specii de plante exotice si pauni. Apoi, va fi mai mult decat bine-venita o excursie pe jos pana la o plaja stancoasa pentru inot sau snorkeling, acompaniate de vederi panoramice ale Dubrovnik-ului.
In zilele urmatoare, poti continua excursia la Plitvice! Situate intr-o padure de peste o suta de ani, lacurile Plitvice sunt considerate a fi unele dintre cele mai frumoase fenomene din lume: sase lacuri sunt conectate prin 92 de cascade, ale caror unicitate te va invita sa vii inca o data pe Coasta Dalmata.